English (United Kingdom)Danish(DK)
Kennel Nicktime Cairn Terrier - Ringtræning
Ringtræning

Træningen starter igen udendørs til foråret 2017.
Dato og sted følger.


Ringtræning foregår hver tirsdag kl. 19.00 hele året rundt - dog holdes lukket i juli måned og december måned. 

HUSK poser/køkkenrulle for der SKAL ryddes op efter eventuelle uheld. 

Læs om ringtræning nedenfor og er du på Facebook kan du tilmelde dig gruppen "Ringtræning i Svendborg - Thurø". Den eneste betingelse for optagelse er, at du faktisk går til ringtræning i Svendborg.

Har du ris, ros eller gode forslag til ringtræningen, er du velkommen til en snak.

Skal din hund(e) udstilles, mangler du træning i handling af din hund eller ønsker du, at din hund skal have socialt samvær med andre hunde?

Ja, så kan ringtræning være en mulighed. Som uddannet ringtræningsinstruktør afholder jeg privat ringtræning hver tirsdag kl. 19.00 til ca. 20.00 på Nordvej 207, Thurø, Svendborg, hvor alle hunde og deres mennesker er velkomne.

Prisen er kr. 40,00 per gang per hund/handler.

Kaffe efter træning er gratis, medens kursisterne står i kø :-) for at give den hjemmebagte eller hjembragte kage. P.t. må den enkelte selv medbringe drikkelse til både hund og ejer.

Har du og/eller din hund aldrig været på udstilling før, tager vi udgangspunkt i netop den situation, men der kræves lidt mere af de hunde/mennesker, der er rutinerede - altså der er plads til alle på dette hold.

Skal din hund slet ikke udstilles er det ingen hindring for at deltage, da træningsøvelserne vil give dig god kontakt til din hund.

Tilmelding er ikke nødvendig - du kommer bare, så der er faktisk ingen gode undskyldninger for at blive hjemme om tirsdagen kl. 19.00 !

Har du eller din hund et særligt behov eller ønsker koncentreret eneundervisning er der også mulighed herfor.
 

 

 
Jumla Webdesign