English (United Kingdom)Danish(DK)
BIS 4 champion + BIG 2

DKK kreds 3's vinterskue er ved at blive et tilbagevendende samlingspunkt for deltagerne i ringtræning i Svendborg. Søndag den 3. februar 2013 mødte vi igen talstærkt op på skuet og havde en rigtig hyggelig dag - ja lige bortset fra, at en snestorm gjorde det næsten umuligt at komme hjem igen.

Til at dømme cairn terrier var domme Ann Rode, Sverige, som er autoriseret for racen.

Sweet Beauty Keswich Codlin var som den eneste tilmeldt i championklassen og med Excellent og kritikken "Mycket velvist, værdig sin titel, dejligt huvud och uttryk, velkroppet, velbygd hele vejen rundt, trevlig temperament, puss (det betyder kys) til en riktig gentleman" gik Codlin videre til "BIS champion", hvor han placerede sig fint som BIS 4.

All Because Of You Minagro - Monty var som den eneste tilmeldt i mellemklassen og med Excellent og kritikken "Av største model, men så flott, herligt huvud, udmærket hals, krop, bra front, udmærket velistandgjort pels, velgående, velvist, trevlig temperament" blev Monty BIR og gik videre til gruppekonkurrencen, hvor han (for en gang skyld gik ordentlig på alle 4 ben) og derfor sluttede som BIG 2.

130203 BIG2

 
Jumla Webdesign